Noul an vine plin de speranță și de bucurie pentru noi toți. Astfel, dacă vrei să ieși din monotonia zilelor agitate și stresante, planifică-ți chiar azi o vacanță în Thailanda pentru 2022. Roju are oferte de nerefuzat, așa că, profită din plin de ele și bucurați-vă împreună cu cei dragi de toate minunățiile pe care de oferit țara zâmbetului.
Cu aproape 200 de țări din care să alegeți, de ce ar trebui să alegeți Thailanda ca următoarea destinație? De la mâncarea delicioasă la viața de noapte din Bangkok, iată motivele pentru care ar trebui să vă gândiți la o vacanță în Thailanda în 2022.

1. Mâncarea delicioasă

Indiferent dacă vizitatorii care ajung în Țara Zâmbetelor sunt aici pentru o zi sau o lună, mâncarea thailandeză este atât de delicioasă și diversă încât vizitatorii nu ar trebui să mănânce niciodată același fel de mâncare de două ori. Turiștii vor descoperi chiar că bucătăria se schimbă odată cu locația, păstrând opțiunile alimentare interesante pe măsură ce se aventurează dintr-un oraș în altul.

2. Ospitalitate și amabilitate

Deși toate țările pe care turiștii le vizitează vor avea o parte echitabilă de localnici prietenoși, există ceva specific thailandezilor care face ca aventura în această țară să fie mai puțin intimidantă și să vă ajute să comunicați extrem de ușor. Thailandezii sunt în mod tradițional prietenoși sau cel puțin sunt percepuți a fi așa. Poate că un motiv salutul lor tradițional thailandez, wai, care se face atunci când cineva se înclină ușor cu mâinile apropiate ca și cum ar fi o rugăciune. Cu un motto național precum, mai pen rai, adică nu vă faceți griji sau – totul este în regulă – națiunea pare să aibă cu siguranță o atmosferă generală prietenoasă și relaxată.

3. Costul ieftin al călătoriei

Turiștii cu buget redus sunt nevoiți în mod constant și cu regret să reducă vizitele în orașele thailandeze din itinerariile lor din cauza lipsei de fonduri. Totuși, acesta nu este cazul în Thailanda, unde călătoriile sunt ieftine și sunt disponibile diferite moduri de transport. Companiile aeriene care respectă bugetul efectuează întotdeauna un anumit tip de vânzare pe zboruri, cu zboruri directe disponibile către aeroporturile internaționale și interne din orașele din întreaga țară. Autobuzele și trenurile din întreaga țară sunt incredibil de accesibile, cu stații în orașe rurale și în unele dintre cele mai mari destinații turistice din Thailanda.

4. Vremea favorabilă

Thailanda are trei anotimpuri majore, toate fiind potrivite pentru turiștii dornici de o vacanță în Thailanda în 2022, să se bucure de acest loc divin. Țara este cea mai aglomerată în timpul sezonului uscat, când temperaturile nu ajung în mod normal peste 32C. În timpul sezonului cald, turiștii se îngrămădesc pe numeroasele plaje de vis care se găsesc de-a lungul coastei imense a Thailandei.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *