Se vorbește despre implantologie, iar mulți pacienți au ales deja această tehnică pentru a se putea bucura din nou de anumite mâncăruri preferate sau pur și simplu pentru a zâmbi. Dacă vă aflați și dumneavoastră în aceeași situație, atunci procedura de implantologie în București, la Stoma Urgent, ar putea fi o opțiune bună. Haideți să aflăm de ce!

1. Implanturile dentare sunt versatile

Implanturile sunt tratamente incredibil de versatile. Acestea pot fi echipate cu o coroană pentru a înlocui un singur dinte, o punte, o proteză parțială sau proteze complete, pentru a vă înlocui toți dinții. Acest lucru permite stomatologul să concepeți tratamentul perfect nevoilor pe care le aveți.

2. Sunt mai confortabile.

Implanturile dentare sunt încorporate direct în osul maxilarului pentru a simula rădăcina unui dinte și pentru a oferi protezei rezistență și sprijin sporit. În timpul procesului de vindecare, osul maxilarului crește de fapt în jurul tijei de titan din maxilar, ținându-l și mai ferm pe loc. Această stabilitate suplimentară ajută ca implanturile să se simtă exact ca dinții naturali, atât de mult încât este posibil să uiți că sunt artificiali. Alte opțiuni de înlocuire a dinților pur și simplu nu pot simula senzația rădăcinilor dentare, așa că nu se simt la fel de sigure sau naturale precum implanturile.

3. Implanturile ușurează vorbirea.

Dinții noștri joacă un rol important în a ne ajuta să formăm anumite sunete, așa că lipsurile pot provoca o diferență surprinzătoare în vorbire. În mod similar, protezele dentare libere pot aluneca în timp ce vorbești. Acest lucru poate fi jenant și distrage atenția, deoarece vă faceți griji în mod constant dacă proteza dentară va aluneca sau cum va suna vocea în timp ce vorbiți.

Implanturile pot rezolva ambele probleme, așa că dacă aveți nevoie de proceduri de implantologie în București, la Stoma Urgent, specialiștii noștri vă stau la dispoziție. Dacă pur și simplu aveți un spațiu între dinți, implanturile vă oferă o suprafață pe care să o apăsați limba atunci când formați cuvinte, făcând imediat vorbirea mult mai ușoară. În plus, protezele susținute de implanturi sunt ținute ferm în poziție de mai multe implanturi adânc înrădăcinate, împiedicându-le să alunece. Drept urmare, ele vă permit să vorbiți ușor și cu încredere.

4. Îți permit să mănânci alimentele tale preferate.

Dacă vă lipsesc câțiva molari, probabil că știți cât de multă diferență poate provoca câțiva dinți lipsă în ceea ce privește capacitatea dumneavoastră de a mesteca ușor unele alimente. Implanturile umplu acel gol, făcându-vă să mâncați mai ușor din nou. În plus, deoarece implanturile sunt înrădăcinate ferm în osul maxilarului, protezele dentare susținute pe implant nu au aceleași restricții alimentare ca protezele tradiționale. Poți să mănânci în continuare alimentele tale preferate, moi sau crocante. De asemenea, nu veți risca niciodată ca proteza să alunece în timp ce mâncați, ceea ce înseamnă că puteți gusta din orice doriți în public, fără să vă faceți griji.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *