Cumpărarea unei noi mașini vine la pachet cu o multitudine de senzații. Pe de o parte, suntem entuziasmați de faptul că, în sfârșit, vom scăpa de vechea mașină de care oricum ne-am plictisit și care începea să creeze probleme și vom trece la una nouă. Pe de altă parte, emoția de a găsi un autoturism care să se potrivească întocmai așteptărilor și nevoilor noastre par să ne creeze deseori mici probleme de gestionare a acestei situații. Desigur, vrem să ne bucurăm cât mai repede de o mașină bună, însă nici nu dorim să grăbim lucrurile în așa fel încât să ne procopsim cu una mai defectă decât cea pe care o aveam și ale cărei năravuri le cunoșteam deja. Dacă vă regăsiți în aceste câteva rânduri, ați nimerit exact unde trebuia, pentru că noi putem fi cei care vă ajutăm să găsiți auto rulate reprezentate perfecte pentru necesitățile dumneavoastră.

Cine suntem și cum vă putem ajuta?
Ceea ce poate nu știați despre noi este faptul că în showroom-ul nostru puteți găsi auto rulate reprezentate, mai ales pentru că deținem un portofoliu consistent de mărci auto de pe piață și vă punem la dispoziție cinci brand-uri apreciate în domeniul auto, Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW. Așadar, dacă doriți să achiziționați o mașină ce aparține unei din cele cinci branduri auto, vă așteptăm cu zeci de modele de mașini care nu doar că arată excelent, însă se află și într-o stare tehnică foarte bună.
În acest moment, Auto Cobălcescu se poziționează în topul dealerilor auto din zona Bucureștiului cu cifre foarte mari și experiențe ale clienților la cel mai înalt nivel satisfacție și de performanță în sectorul auto. Dealerul multi-marcă a comercializat până în acest moment un număr de 40.000 unități auto noi și 4.000 auto rulate.

Prin urmare, din flota noastră puteți achiziționa auto rulate reprezentate la prețuri extrem de convenabile pentru buzunarul dumneavoastră. Spunem asta pentru că ne-am adaptat oferta, dar și prețurile, totodată, la veniturile din România, iar asta pentru că vrem să oferim posibilitatea oricărei persoane să își poată un autoturism care să funcționeze perfect de la noi. Mizăm mereu pe siguranță, iar mașinile pe care vi le prezentăm spre vânzare chiar asta vă oferă: siguranță, confort, fiabilitate, rezistență. Dat fiind faptul că avem în showroom numai branduri auto cu tradiție, care ne prezintă an de an modele de mașini extrem de bune, cu multiple funcționalități, puteți să vă bazați pe una din opțiunile pe care vi le vom prezenta de îndată ce veți ajunge la sediul nostru.

De asemenea, vă ajutăm și din punctul de vedere al finanțării, acolo unde este cazul, însă veți beneficia și de garanții pentru orice autoturism ales din flota noastră.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *